Verpleging & verzorging

Soms is het – door lichamelijke klachten, bij ziekte of belemmeringen wegens ouderdom – niet mogelijk om uzelf te verzorgen. Onze zorgverleners staan dagelijks klaar om mensen te helpen met de persoonlijke verzorging en het bieden van verpleegkundige zorg. Er wordt altijd eerst een gesprek aangegaan met u en/of uw mantelzorg, om af te wegen wat u zelf nog wilt en kunt doen en waar u hulp nodig heeft.

Bij persoonlijke verzorging kunt u denken aan hulp bij het douchen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Bij verpleging kunt u denken aan het toedienen van medicijnen, wondverzorging en pijnbestrijding.

Onze zorgverleners staan dagelijks klaar om mensen te helpen met de persoonlijke verzorging en het bieden van verpleegkundige zorg. 

Onze medewerkers helpen u graag met uw administratie, het invullen van uw dag, bieden geestelijke hulp aan en helpen verder op verschillende terreinen.

Als u door lichamelijke klachten en/of beperkingen niet meer in staat bent uw huishoudelijk werk uit te voeren, helpt Hay At Care u hier graag bij